BSO

BSO

BSO (Buiten schoolse opvang)

Buitenschoolse opvang: avontuurlijk voor kinderen

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas zoveel mogelijk bij aan. De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansles tot voetbaltraining. Maar kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

De buitenschoolse opvang is gevestigd in onze school en heet BSO De Donderstenen.

BSO De Donderstenen is geopend op :

Tijdens schoolweken:

Maandag, dinsdag en donderdag: 14.00 – 17.30 of 18.30 uur

(Bij aanmelding van 6 of meer kinderen bieden we de woensdag en/of vrijdag ook opvang)

Tijdens vakanties/schoolvrije dagen:

Hele dag: 07.30 – 18.30 uur*

*in de schoolvakanties werken wij samen met onze andere buitenschoolse opvang locaties in de buurt zodat wij de kinderen een gevarieerd vakantieprogramma kunnen bieden, passend bij de leeftijd en interesse van de kinderen. Zo maken wij samen uitstapjes en organiseren wij speciale activiteiten voor de oudere kinderen zoals een kinderdisco, sportdag en spooktocht.

De kosten van de buitenschoolse opvang:
Alle tarieven in de kinderopvang zijn gebaseerd op bruto-uurprijzen. Daarvan betaalt u dus meestal maar een deel zelf. De belastingdienst betaalt het andere deel in de vorm van de kinderopvangtoeslag. Deze bijdrage is afhankelijk van uw belastbaar gezins-inkomen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de netto uurtarieven:

BSO incl. vakantie                                  BSO excl. vakantie

Schoolweken 3,5 uur per dag.              Schoolweken 3,5 uur per dag

Vakantieweken 11 uur per dag

Kind 1              Kind 2                         Kind 1              Kind 2

Jaarinkomen € 35.000         € 1,58               € 0,87                          € 3,11               € 2,47

Jaarinkomen € 55.000         € 2,22               € 0,94                          € 3,82               € 2,54

Jaarinkomen € 75.000         € 3,43               € 1,19                          € 5,03               € 2,79

Jaarinkomen € 95.000         € 4,63               € 1,44                          € 6,23               € 3,04

De kosten zijn inclusief alle verzorgingskosten, activiteiten en uitstapjes en (taxi)vervoer.

Wilt u meer informatie over de dichtstbijzijnde BSO locatie bij u in de buurt of een rondleiding?

Neem dan contact op met het regiokantoor, tel: 0315 – 64 14 43

of mail regiooostgelderland@kinderopvanghumanitas.nl.